WhatsApp direct met SAM!

Ook altijd last gehad van al die bedrijven die je urenlang in de wacht zetten, en dat de verbinding daarna nog eens wordt verbroken?! Een modern administratiekantoor gaat mee met de tijd, en natuurlijk met de behoefte van de klant. SAM Admin & Consultancy is altijd makkelijk bereikbaar. Bij SAM kunt je nu daarom gewoon een WhatsApp bericht sturen als je direct jouw eerste afspraak wilt maken of vragen hebt.

WhatsApp wordt steeds vaker ingezet in onze service. Dat is logisch, want WhatsApp is de meest geopende applicatie op de Nederlandse smartphone en op deze manier kunnen wij onze klanten nog sneller van dienst zijn.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Je voegt SAM Admin & Consultancy met het WhatsApp telefoonnummer 06-2851 9945 toe aan de contactpersonen op je telefoon en je kunt direct een gesprek voeren met SAM. Je krijgt altijd snel een prijs en/of passend advies van SAM. Je kunt dit nummer ook bellen.

WhatsApp met SAM

Tip voor als je met SAM Appt

Stuur in het bericht jouw naam en wat voor onderneming je hebt of wilt beginnen. Stel vervolgens jouw vraag zo volledig mogelijk. Wees zo duidelijk mogelijk, zodat SAM je nog sneller en beter van dienst kan zijn.

Wanneer krijg je een reactie?

SAM beantwoordt jouw vragen via WhatsApp op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen op het mobiele nummer om SAM of een andere collega te spreken.

Heb je (even) geen telefoon met WhatsApp beschikbaar? Vul dan ons contactformulier in voor het versturen van je (aan)vraag.

Direct contact
Whatsapp met SAM!
5 (100%) 59 votes