Starten vanuit de Bijstand?

Wil je starten vanuit de bijstand? Dat kan! Motieven om te gaan ondernemen zijn vaak financieel. Een bijstanduitkering is vaak net genoeg om van rond te komen. Maar sommigen willen juist gaan ondernemen omdat ze íets willen doen. Kennis en kunde in de praktijk brengen en dromen najagen.

Wanneer je gaat ondernemen vanuit de bijstand verlaat je een bepaalde mate van zekerheid en ga je in het begin onzekerheid tegemoet. Dit schrikt vaak af. Want ondernemen gaat gepaard met risico. Met privé of geleend geld ga je een avontuur aan. Dit kan best afschrikken. RBZ, onderdeel van de Gemeente helpt ondernemers om te gaan ondernemen en zichzelf op de markt te zetten.

SAM is bekend met de RBZ en de regelgeving en begeleidt starters in hun contacten met de RBZ. De RBZ stelt een hoop eisen aan startende ondernemers dat voor sommigen afschrikwekkend werkt. SAM helpt je door het moeras van eisen en zorgt dat je als starter sterk staat.

Wat kan SAM voor mij doen?

SAM is niet alleen een administratiekantoor dat de boekhouding kan verzorgen, maar SAM helpt starters en zzp’ers ook in hun startfase. Dit begint al bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de contacten met RBZ voor degenen die vanuit de bijstand willen gaan ondernemen. Wanneer je een lening wilt krijgen, dan zijn daar diverse potjes voor die soms zelfs renteloos zijn. Echter, om hiervoor in aanmerking te komen is er een goed ondernemingsplan nodig. SAM helpt bij het opstellen van deze businessplan en staat je bij, bij het opzetten van een goede administratie dat aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet!

Bel hiervoor met SAM: +31 6 2851 9945

Voordelen bij SAM

Naast onze lage tarieven en vakkundige werkwijze, hebben wij ook nog andere voordelen aan bod:

  • Erkend bij de Belastingdienst
  • Bekend met RBZ en BBZ
  • Perfecte klantenservice
  • Persoonlijke begeleiding
  • Klantvriendelijk en meedenkend

Geef aan ons door waar je SAM voor wilt inschakelen en geniet ook van deze voordelen!

Contact met SAM Admin & Consultancy

Schakel dan SAM Admin & Consultancy in voor een goede begeleiding bij het starten of wanneer je als ondernemer wilt groeien. Bel naar +31 6 2851 9945, mail naar info@startershelper.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel, vakkundig en zonder al te veel kosten kunt gaan starten.

Starten vanuit Bijstand (RBZ)
5 (100%) 28 votes