Boekhouding & Administratie

Word jij als ondernemer ook duizelig van alle papieren? Kost het je teveel tijd om uit te zoeken of bepaalde kosten nou wel of niet fiscaal aftrekbaar zijn? Hoe ze geboekt moeten worden in je boekhouding?

Iedere ondernemer is verplicht om zijn administratie te bewaren voor zeven jaar. Dit betreft alle administratie die met jouw onderneming te maken heeft. Een goede administratie legt de basis voor een goede boekhouding en juiste aangiftes. Zonder goede administratie kun je jouw boekhouding niet in orde hebben, en zonder goede boekhouding kun je geen juiste aangiftes indienen. Grote kans dat je daardoor duizenden euro’s misloopt.

SAM verzorgt de boekhouding en zorgt dat deze kloppend is met je administratie. SAM staat dus 100% achter de aangiftes die ingediend worden. Deze zijn namelijk onderbouwd met een goede administratie en facturen dan wel bonnen. Op basis van jouw administratie en cijfers stelt SAM een balans en winst- en verliesrekening vast.

Wil je zelf je boekhouding doen? Dan helpt SAM je met het opzetten van een administratie zodat je als ZZP’er zelfstandig je administratie bij kan houden en zelf je aangiftes kan doen!

Boekhouden op afstand

SAM vind contact met de klant belangrijk. Toch is het mogelijk om een hoop zaken op afstand te regelen. SAM begrijpt dat jij als ondernemer het druk hebt met ondernemen en niet om de week met je boekhouder aan tafel wilt zitten. Om toch een goed overzicht te houden op je financiële positie is het belangrijk dat SAM over de cijfers beschikt. Daarom werkt SAM met Dropbox. Op deze manier kun jij als klant elke bon of factuur uploaden met één klik op je telefoon. Deze factuur wordt vervolgens verwerkt door SAM in professionele boekhoudsoftware van Exact waardoor jij met enige regelmaat een update hebt van je cijfers.

Zelf je administratie doen?

Wil je zelf je eigen boekhouding doen en heb je daar geen goede software voor. Dat is mogelijk wanneer je weinig inkoop- en verkoopfacturen hebt. SAM helpt je met het opzetten van een goede administratie. Een kasboek, kilometerregistratie en een factuurformat. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een computer, tablet of laptop met Excel. De rest regelt SAM!

Kortom, schakel SAM vandaag nog in!

Boekhouding & Administratie
5 (99.89%) 550 votes