De lage tarieven van SAM Admin & Consultancy

Wil je betaalbaar advies en je administratieve verplichtingen uitbesteden? SAM levert goed werk tegen aantrekkelijke tarieven aan Starters en ZZP’ers!

Startershulp

€ 75,00* Voor een bedrag van € 75,00 staat SAM je voor 2 uur bij. Hierin zit inbegrepen een consult en hulp bij inschrijven bij de Kamer van Koophandel, advies bij het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en prognose maken van de winst. Het bedrag is het minimale wat in rekening gebracht wordt. Indien 2 uur niet voldoende is, dan rekent SAM een tarief van € 50,00* per uur. Het helpen opzetten van een eigen administratie valt onder dit uurtarief.

 

*Alle bedragen zijn ex. btw

Boekhouding & Administratie

v.a. € 50,00* per maand wordt jouw bankboek, inkoopboek, verkoopboek en memoriaal bijgewerkt. Jouw resultatenrekening en je balans kun je desgewenst opvragen tot het moment dat het is bijgewerkt. Het bedrag is inclusief de BTW-aangifte.

BV’s of eenmanszaken die meer dan 30 transacties per maand hebben (vaak het geval in de horeca) betalen een toeslag aan de hand van het aantal transacties. Het maandelijks bedrag kan daarom oplopen tot € 200,00* per maand.

€ 30,00* Aangifte Omzetbelasting (Mits de administratie in orde is)
€ 60,00* Aangifte inkomstenbelasting voor de ondernemer van een eenmanszaak
€ 150,00* Aangifte Vennootschapsbelasting voor de BV

*Alle bedragen zijn ex. btw

Bezwaarschriftenservice

€ 20,00* Binnen 3 dagen stelt SAM een bezwaarschrift voor u op. Indien het termijn uitgesteld moet worden, dan zal dat in overleg gebeuren.

€ 25,00* Voor spoedgevallen wordt er € 25,00* gerekend. In dit geval zal er binnen 24 uur een bezwaarschrift worden opgesteld.

*Alle bedragen zijn ex btw

Ondernemingsplan

€ 400,00*  Een sterk en goed ondernemingsplan bevat in ieder geval informatie over de ondernemer, de onderneming, de markt met een gedegen SWOT-analyse,  een marketingplan en een financieel plan.

* Alle bedragen zijn ex btw

Tarieven
4.8 (95.38%) 26 votes