Startershulp

Het is voor een startende ondernemer altijd spannend wanneer hij of zij begint met ondernemen. De Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en de Gemeente zijn vaak partijen waar je als ondernemer niet omheen kan. Soms wordt je als ondernemer verrast door een factuur van een partij waar je nooit eerder van hebt gehoord. En dan slaat de paniek om de oren, omdat er kosten bijkomen waar je in eerste instantie geen rekening mee hebt gehouden.

SAM is er voor de startende ondernemer en de ZZP’er. SAM bespreekt tijdens een consult met de startende ondernemer zaken waar je rekening mee dient te houden. Denk daarbij aan belastingen, vergunningen, de administratie, de boekhouding en hoe je je winst moet berekenen. SAM helpt je op weg om een zelfstandige en succesvolle ondernemer te worden. Indien je bepaalde zaken zelf wilt doen, zoals de administratie of boekhouding, dan ben je daar als ondernemer helemaal vrij in. SAM helpt je bij het opzetten en leert je hoe je deze zaken zelf kunt bijhouden. Wil je je toch volledig richten op daar waar je goed in bent, namelijk ondernemen? Dan kan SAM de boekhouding en administratie voor je uit handen nemen!

Niet alleen een goede administratie bijhouden en het maken van een Balans en Resultatenrekening (ook wel winst- en verliesrekening genoemd) behoort tot de diensten die SAM levert, maar ook bezwaarschriften maken, ondernemingsplannen opstellen en het adviseren op het gebied van marketing, website, design en organisatie.

Voordelen bij SAM

Omdat SAM een kleinschalige administratiekantoor is met weinig kosten kunnen wij kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijk tarief! Hiernaast zijn er nog andere voordelen, namelijk:

  • Erkend door de belastingdienst
  • Up-to-date op het gebied van belastingrecht
  • Goede samenwerking met externe professionals
  • Beschikken wij over een perfecte klantenservice
  • Denken wij van A tot Z met je mee voor tips en advies en word je begeleid bij het starten van je onderneming

Laat ons weten waarvoor je SAM in wilt schakelen en geniet ook van deze voordelen!

Aanpak van SAM

Wat Sam Admin & Consultancy onderscheidt van andere administratiekantoren is de samenwerking met partners en de persoonlijke aanpak. Onze partners leveren diensten zoals websites bouwen, logo design en nog veel meer. Dit maakt het voor ons mogelijk een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden en jou te begeleiden bij het op poten zetten van je zaak!

Startende-ondernemer

Waarom voor ons kiezen?

Heb je behoefte aan een professionele doch betaalbare startershulp? Bel dan naar +31 6 2851 9945 of stuur een mail naar info@startershelper.nl. Je kan ook makkelijk ons online contactformulier invullen. Wij horen graag wat onze administratiekantoor voor jou mag betekenen.

Startershulp
5 (100%) 5 votes