Boekhouding 

Word jij als ondernemer ook duizelig van alle papieren? Kost het je teveel tijd om uit te zoeken of bepaalde kosten nou wel of niet fiscaal aftrekbaar zijn? Hoe ze geboekt moeten worden in je boekhouding?

Iedere ondernemer is verplicht om zijn administratie te bewaren voor zeven jaar. Dit betreft alle administratie die met jouw onderneming te maken heeft. Een goede administratie legt de basis voor een goede boekhouding en juiste aangiftes. Zonder goede administratie kun je jouw boekhouding niet in orde hebben, en zonder goede boekhouding kun je geen juiste aangiftes indienen. Grote kans dat je daardoor duizenden euro’s misloopt.

SAM verzorgt de boekhouding en zorgt dat deze kloppend is met je administratie. SAM staat dus 100% achter de aangiftes die ingediend worden. Deze zijn namelijk onderbouwd met een goede administratie en facturen dan wel bonnen. Op basis van jouw administratie en cijfers stelt SAM een balans en winst- en verliesrekening vast.

Wil je zelf je boekhouding doen? Dan helpt SAM je met het opzetten van een administratie zodat je als ZZP’er zelfstandig je administratie bij kan houden en zelf je aangiftes kan doen!

Goedkoop uw administratie uitbesteden

Time is money! Dat is een slogan die elke ondernemer wel kent. De tijd dat je als ondernemer aan jouw administratie zal besteden kun je ook gebruiken om nieuwe klanten te werven of je producten te verbeteren. Hoe meer tijd je aan je administratie en papierwerk besteed, hoe minder tijd je kunt investeren in het verbeteren van je product of werven van nieuwe klanten. Het is dus altijd een goede afweging maken.

Hoeveel omzet loop ik mis of kan ik genereren als ik mijn administratie uitbesteed? Is dat meer dan dat ik kwijt zal zijn aan een boekhouder? SAM levert maatwerk en zal je als kleine ondernemer daarom niet opzadelen met extra kosten. Als je een beginnende ZZP’er bent, dan kun je vast en zeker je eigen administratie doen en zal SAM tegen een laag tarief alleen de belastingaangiftes verzorgen. Wil je toch liever alles uitbesteden? Ook dan zal SAM een tarief afspreken dat afhankelijk is van de grootte van je organisatie en het aantal transacties dat plaatsvindt.

Jouw eigen boekhouding doen?

Als je ervoor kiest om jouw eigen boekhouding te doen dan kan Sam je helpen met:

  • Het opzetten van een goede administratie
  • Het indienen van de belastingaangiftes
  • Nacontrole van je cijfers en aangiftes
  • Oplossen van fouten in jouw administratie, boekhouding of aangiftes

Waar wens je Sam voor in te schakelen? Geef het direct aan ons door!

Direct contact
Boekhouding
5 (99.7%) 67 votes