banner-blog-1920x670

Startershulp

SAM helpt starters en ZZP’ers bij het starten van hun onderneming. Dit begint al vanaf de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Vervolgens zet SAM een administratie voor je op en maakt je wegwijs in het moeras van fiscale regels. Kies je ervoor om je volledig te focussen op je onderneming en je boekhouding en administratie uit te besteden aan SAM? Dan krijg je 50% korting op de startershulp. Wil je toch liever je eigen administratie en boekhouding doen? Dan helpt SAM bij het opzetten van je eigen administratie.

Starten vanuit de Bijstand (RBZ)

Ben je het zat om thuis te zitten of afhankelijk te zijn van een Bijstandsuitkering? SAM helpt starters die vanuit de bijstand willen ondernemen. SAM heeft kennis van de regels omtrent een BBZ-uitkering voor bijstandgerechtigden en helpt je graag bij je eerste stappen tot een onafhankelijke zelfstandige ondernemer!

Startershulp

Ben je starter  of ZZP’er? Schakel SAM in en laat je adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen!

Boekhouding & Administratie

Een rommelige boekhouding of slordige administratie kan voor een flinke naheffing of boete door de Belastingdienst zorgen. SAM zorgt dat je boekhouding en Administratie in orde zijn!

Ondernemingsplan

Heb je een goed onderbouwd ondernemingsplan nodig? SAM is dé startershelper van Nederland die goed onderbouwde ondernemingsplannen schrijft!

Boekhouding & Administratie

SAM is een administratiekantoor dat de boekhouding verzorgt voor eenmanszaken en BV’s. Heb jij een onderneming en wil je je richten op daar waar je goed in bent, namelijk ondernemen? Besteed dan je boekhouding uit aan SAM. Een kleine investering vergeleken met de voordelen die je daaruit geniet! SAM verzorgt de btw-aangiftes en de jaarlijkse aangiftes voor de eenmanszaken en BV’s. Doordat SAM maandelijks de boekhouding bijwerkt is er altijd een actueel overzicht van de financiële positie van de onderneming.

Ondernemingsplan

Hulp nodig bij het schrijven van een ondernemingsplan? Of je het voor jezelf nodig hebt of voor geldverstrekkers maakt voor SAM niets uit. SAM levert maatwerk en houdt dus rekening met het doel waar je businessplan voor nodig is. Het product is een ondernemingsplan dat aan alle criteria voldoet!

Onze diensten
3 (60%) 3 votes